Ja, då var tisdagen avklarad

Denna vecka rusar på i ett vilt tempo med massor av jobb och tusen saker som ska vara färdiga innan vi sticker. Bara två dagar kvar!! HÄRLIGT!!

Att pricka av på listan är iaf biltvätt av Minin som har varit angeläget väldigt länge. Minst 4 veckor men nu är det gjort.
Herr Off fick göra en akuträddning genom att vända halvvägs hemma för att hjälpa den mycket klenare lilla Mod att få bort antennen på taket så inte den skulle bli förstörd av högtrycket. Man får vara tacksam att man har en livräddare som kan rycka ut!!
Annars är det mycket som ska packas nu, det vore ju trist om man glömde något av det viktigaste. T ex laddaren till kamerabatteriet, eller till mobilen eller till datorn, passet, de växlade pengarna, elektroniska biljetterna och annat viktigt. Bäst att försöka koncentrera sej så allt kommer med.
Vilken kylig dag det har varit. Just nu är det bara +1 grader i Ljungsbro. T. o. m. Hedvig har det varmare på norra Island. Där är det +9 men dit vi ska ska det bli +31 på lördag vilket känns perfekt.
Ha en bra kväll alla intresserade läsare och på återhörande.

Kommentarer
Postat av: Heppan

Coolish!! Kul att ni skaffat blogg, ser fram emot att läsa om er äventyr på andra sidan jordklotet :)

2009-10-13 @ 21:12:07
URL: http://hedvig.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0