En hård dag på stranden

Idag har vi verkligen inte latat oss alls!! Vi var uppe i ottan som vanligt och efter frukost och diverse skypande med föräldrar stack vi väg för att snorkla som nästan har blivit vårt jobb. Varje dag i ur och skur...

 

Vi åkte norr ut på den västra sidan av ön men inte så långt som igår. Härlig sandstrand och det visade sej att revet började två steg från knädjupt vatten. Nästan för nära faktiskt. Vi började åt höger och där fanns massor av fiska av alla möjliga sorter bl a en ål eller muräna som den visst kallas. Andra turen blev naturligt åt andra hållet, mycket fiskar även där och faktiskt  så såg vi sköldpaddor också; två stycken. Riktiga bjässar båda två.

 

 

Vi blev riktigt fikasugna så vi åkte iväg för att fika lite. Vi valde samma ställe som igår för där hade de så gott kaffe. Idag blev det med en ananaskaka med nötter, smarrigt!!

 

 

Vi kom hem ganska tidigt för vi hade bestämt att vi skulle gå ner till vår närmaste strand och kolla läget.

 

 

En kokosnöt hade flutit iland och det fanns en hel del surfare i vattnet. Ett stort kryssninsfartyg låg ute på rädden också.

 

Vi skulle bevittna solnedgången också och då gäller det att man förbereder ser tidigt. Höll på att missa den för den gick ner i ett moln och var därmed borta flera minuter innan det enligt tidtabellen. Vi var inne i en butik som sålde t-shirts med den där Hawaiifisken ni fick läsa om igår och expediten instruerade Anders i hur man uttalar namnet. Vips var solen borta och vi fick kasta oss ut för att se när den försvann ner i molnet. T-shirt får inhandlas imorgon.

 

 

En plan vi haft sen vi åkte hemifrån var att testa en drink som tydligen gäller på Hawaii; Mai Tai heter den och innehåller rom, Cointreau, Amarettolikör, apelsinjuice, limejuice och röd grenadine. Det var gott.

 

 

Några inhopp i den stora mängd gallerier hann vi med i kväll också. Helt otroliga konstverk kan man se här. De ställen vi har facinerats av idag var ett galleri som visade foton framarbetade av en konstnär vid namn Thomas Barbéy. Nyfikna kan titta på denna länk http://www.thomasbarbey.net/

 

Tidigare under veckan har vi tittat i ett galleri på en konstnär som heter Vladimir Kush http://www.vladimirkush.com/home.php och ett annat galleri som hade konstverk av kända rock och popartister. http://www.celebrityfineart.com/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0